ČITAJTE NACIONAL DIGITALNO Jednostavno | Brzo | Dostupno sa svakog mjesta

Nacional

Online izdanje dostupno čitateljima već ponedjeljkom navečer

Nacional od ovog broja predstavlja digitalno izdanje s kojim čitate više, a plaćate manje. Navike čitatelja se mijenjaju, a jednostavnost, brzina i dostupnost postaju ključni elementi u modernom izdavaštvu. Do razvoja digitalnog izdanja tjednika Nacional došlo je zbog sve brojnijih upita čitatelja. Pristup kompletnom sadržaju tjednika Nacional čitatelji od sada mogu ostvariti putem računala, tableta ili pametnog telefona, neovisno o platformi koju koriste.

DIGITALNO IZDANJE TJEDNIKA NACIONAL ponudit će i dodatni multimedijalni sadržaj koji će iz broja u broj podizati njegovu kvalitetu. Tako će već od sljedećih brojeva teme Nacionala biti nadopunjene fotografijama, video i audio zapisima, poveznicama i slično. Nacional također planira i objavljivanje posebnih digitalnih izdanja, publikacija, ali i knjiga u vlastitom izdavačkom angažmanu. Postupak registracije i plaćanja je izrazito intuitivan, jednostavan i siguran. Sučelju će se pristupati izravno s web stranice Nacionala. Izgled digitalnog izdanja prati tiskanu formu. Čitatelji mogu jednostavno pretraživati tekstove unutar broja. Sadržaj je moguće pregledavati i “listati”, ali i uvećavati.

Digitalnim izdanjima moguće je pristupiti s portala www.nacional.hr, ali i izravno putem poveznice www.nacional.hr/shop

Tijekom prvih šest tjedana od uvođenja nove platforme za distribuciju kompletnog sadržaja tiskanog izdanja Nacionala, čitateljima je sadržaj dostupan uz akcijski popust.

DIGITALNO IZDANJE MOŽE SE ČITATI uz pretplatu, a dostupno je svugdje u svijetu. Moguće je kupiti jedan broj ili se odlučiti za pretplatničke pakete. Pored pretplate na 12 ili šest mjeseci, moguće je izvršiti i kupnju aktualnog broja te brojeva iz arhive koja će se s vremenom povećavati. Nakon odabira željenog pretplatničkog modela ili digitalnog izdanja, postupak kupovine seli se u “košaricu” iz koje se kupac usmjerava na plaćanje proizvoda.

AKO KUPAC NIJE REGISTRIRANI KORISNIK, mora ispuniti kratki obrazac s podacima za kreiranje računa. Plaćanje se odvija putem T-Com PayWay sustava koji koriste najveće domaće internetske trgovine. T-Com PayWay automatski koristi podatke vašeg korisničkog računa, tako da ih nije potrebno svakom kupovinom ponovno unositi. “Moja izdanja” prikazuju dostupna digitalna izdanja, ali i pokazuju pretplatnicima koliko ih još izdanja čeka do isteka pretplate.

Komentiraj