CineStar kina su i ove godine bila najveselija okupljališta roditelja i njihovih mališana.

Od 12. do 15. listopada, kino dvoranama odjekivali su zvukovi dječjeg smijeha. U ovom periodu u svim CineStar kinima diljem Hrvatske te Bosne i Hercegovine održava se četvrti po redu CineStar Dječji festival. Ova tradicionalna zabavna manifestacije za cijelu obitelj zasigurno će opet razveseliti sve roditelje i njihove mališane.

Školski dani bili su u četvrtak (12.10.) i petak (13.10.), a učenike je dočekao program ‘Filmska lektira’, prijava za sudjelovanje nalazila se na Facebook stranici, gdje se postavljao rad (fotografija, crtež ili video) uz obvezni hashtag.

Obiteljski dani su 14. i 15. listopada, u vremenu od 11 do 17 sati. Svi posjetitelji moći će kupiti svoju ulaznicu za 2D projekcije dječjih filmskih hitova po promotivnoj cijeni  će najmlađi uz ulaznicu dobiti i poklone CineStar partnera.

Najveće oduševljenje na prošlogodišnjem festivalu bila je Parada filmskih likova koja će se i ove godine održati u subotu (14.10.) u CineStaru Novi Zagreb – a proći će po cijelom Avenue Mallu. Vesela parada omiljenih likova iz crtanih filmova kreće u 11 sati iz lobbya kina. CineStar i Avenue Mall pozivaju sve zainteresirane roditelje i njihove mališane da se maskiraju u svoje omiljene crtane i filmske likove te prisustvuju paradi, gdje će 100 najbolji maski biti nagrađeno kino ulaznicom na dar.

Pored filmske parade, zabavnih sadržaja u lobbyju kina kao što su različite radionice, igraonice, facepainting, tattoo, druženja s omiljenim filmskim junacima…

Više pojedinosti na: http://www.blitz-cinestar.hr/djecji-festival-2017.

Komentiraj