Film & glazba
Decoration icon

Hrvoje Krstulović

CineStar 4DX Mall of Split dobilo ICTA nagradu za ‘Najbolje novoizgrađeno kino’

Autor:

Ivan Ivanišević

Najveće i najmodernije kino u Dalmaciji – CineStar 4DX™ u Mall of Split krajem prošle godine otvorilo je vrata brojnim posjetiteljima.

Kino je upravo dobilo i priznanje struke, članovi europskog ogranka Međunarodne udruge za tehnologiju kinematografije (ICTA – The International Cinema Technology Association) na ovogodišnjem CineEurope, najvažnijem europskom okupljanju kinematografske branše u Barceloni, dodijelili su mu prestižnu nagradu za ‘Najbolje novoizgrađeno kino’.

Na svečanoj ceremoniji u Barceloni nagradu su u ime Blitz-CineStara preuzeli Jadranka Islamović, izvršna direktorica i članica uprave, Hrvoje Krstulović, član uprave, Branka Krstulović, direktorica marketinga i promocije Blitz-CineStara te Juliane Kieft predstavnica CineStar Kieft grupe.

“Prestižna ICTA nagrada stigla nam je kao kruna 15-godišnjeg poslovanja, i to upravo pred dovršenje našeg 15. multipleksa u Hrvatskoj – CineStar multipleksa u Puli te najave izgradnje još jednog multipleksa u glavnom gradu Hrvatske. Time nastavljamo svoj investicijski ciklus koji u kontinuitetu provodimo od svog osnivanja 2003. godine. Blitz-CineStar je ovim priznanjem još jednom dokazao da je tehnološki i inovacijski lider u kinematografskoj industriji, a Hrvatska i Split smjestili su se na mapu ponude najboljih kina u Europi“, rekao je Hrvoje Krstulović.

ICTA je međunarodna mreža stručnjaka iz područja kinematografske industrije diljem svijeta. Članovi ICTA-e su tvrtke koje proizvode, servisiraju i distribuiraju kino opremu te pokreću trendove vrhunskih inovativnih tehnologija u kinematografskoj industriji. Dobitnici ostale dvije nagrade ICTA-e su kino Zoo Palast u Berlinu za ‘Klasično kino godine’ i kino Village World u Ateni za ‘Najbolje obnovljeno kino godine’.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.