Cillian Murphy ne želi biti novi James Bond, predlaže ženu za tajnu agenticu 007

Otkako je objavljeno da će „No Time to Die“ biti posljednji film iz James Bond franšize u kojem će tajnog agenta 007 glumiti Daniel Craig, mediji špekuliraju tko bi mogao biti njegov nasljednik. U to špekuliranje nedavno se uključio i Hermione “Hum” Fleming, pranećak Iana Fleminga, pisca koji je stvorio lik Jamesa Bonda. Po njemu, u uži izbor trebali bi ući Idris Elba koji bi po njemu bio „nevjerojatan, seksi, frajerski James Bond“,  zatim Richard Madden, poznat po ulozi u seriji „Bodyguard“ te Cillian Murphy, glavni glumac serije „Peaky Blinders“.  Ujedno, rekao je kako ne vidi ženu kao agenticu 007 jer je Ian Fleming Bonda uvijek zamišljao kao muškarca.  Isto misli i Barbara Broccoli, izvršna producentica franšize, koja je lani izjavila „Bond je muškarac“.

Sada se u tu raspravu uključio Cillian Murphy koji smatra kako isticanje glumačkih imena služi kladionicama kako bi zaradile novac. Za sebe je rekao „to što netko glumi u tv seriji i povremeno nosi odijelo ništa ne znači“, misleći na nevjerojatno popularnu seriju „Peaky Blinders“ u kojoj on glumi vođu „Britvaša“, bande iz Birminghama. On ne bježi od činjenice da je polaskan time što ga spominju u kontekstu budućeg Jamesa Bonda ali smatra da bi novi agent 007 trebala biti – agentica.

On nije jedini koji to misli, a kao glavna kandidatkinja spominje se Lashana Lynch. Ova 31-godišnja glumica zapažena je po ulozi u filmu „Captain Marvel“ te će glumiti u filmu „No Time to Die“. Po nekim insajderima, ona će u tom filmu biti predstavljena kao nova agentica 007, što bi značilo da će taj poznati tajni agent ubuduće biti žena.

Više će se saznati 3. travnja 2020., kada se film „No Time to Die“ počinje prikazivati u svjetskim kinima.

Komentiraj