Nakon sinoćnjeg šokantnog poraza od Gorice na Poljudu, čini se kako je cijeli Nadzorni odbor Hajduka pred odlaskom. Član NO-a Denis Kosor, koji je na prošlim izborima dobio najviše glasova od svih aktualnih članova NO-a, poručio je kako svi moraju svoja mjesta prepustiti novim ljudima. Naveo je i kako NO već dugo ne djeluje kao tim.

Nakon utakmice protiv Gorice navijači su igrače Hajduka zasuli uvredama i bakljama. “Vi niste Hajduk”, poručili su im. Trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović svoje su mandate stavili na raspolaganje predsjedniku Uprave Hajduka Jasminu Huljaju.

“Dilemu oko odgovornosti nemam, svi u NO-u trebamo preuzeti odgovornost i svoja mjesta prepustiti novim ljudima. Već dugo vremena NO ne djeluje kao tim, nemamo zajednička stajališta, a kao tijelo izbjegavamo preispitati pogreške i evidentan je izostanak samokritike. Vrijeme je za nove ljude u NO-u, a uvjeren sam da će kvalitetnih kandidata biti, a postojeći NO može tehnički odraditi kratko prijelazno razdoblje”, poručio je Kosor za Dalmatinski portal.

Komentiraj