HINA/ Mario STRMOTIĆ

CIJELI NO HAJDUKA PRED ODLASKOM? “Svoja mjesta trebamo prepustiti novim ljudima”

Nakon sinoćnjeg šokantnog poraza od Gorice na Poljudu, čini se kako je cijeli Nadzorni odbor Hajduka pred odlaskom. Član NO-a Denis Kosor, koji je na prošlim izborima dobio najviše glasova od svih aktualnih članova NO-a, poručio je kako svi moraju svoja mjesta prepustiti novim ljudima. Naveo je i kako NO već dugo ne djeluje kao tim.

Nakon utakmice protiv Gorice navijači su igrače Hajduka zasuli uvredama i bakljama. “Vi niste Hajduk”, poručili su im. Trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović svoje su mandate stavili na raspolaganje predsjedniku Uprave Hajduka Jasminu Huljaju.

“Dilemu oko odgovornosti nemam, svi u NO-u trebamo preuzeti odgovornost i svoja mjesta prepustiti novim ljudima. Već dugo vremena NO ne djeluje kao tim, nemamo zajednička stajališta, a kao tijelo izbjegavamo preispitati pogreške i evidentan je izostanak samokritike. Vrijeme je za nove ljude u NO-u, a uvjeren sam da će kvalitetnih kandidata biti, a postojeći NO može tehnički odraditi kratko prijelazno razdoblje”, poručio je Kosor za Dalmatinski portal.

Komentiraj