CIIE 2020: Zanimljiv izložbeni prostor Formule 1 Esports Series

Unsplash/Alex Haney

Izložbeni prostor programa Formule 1 Esports Series na međunarodnom sajmu China International Import Expo posjetiteljima je ponudio razgledavanje raznih predmete poznatih vozača. Uz mogućnost fotografiranja i pregleda rezultata prošle sezone, brojni prolaznici su se okušali u vožnji na simulatoru službene video igre Formule 1. Vrlo realističan simulator, tj. otvorena kabina je bio povezan i na veliki ekran pa su okupljeni mogli pratiti vožnju.

Profesionalni esports program Formule 1 je ove sezone zbog pandemije održan u drugačijim uvjetima. Virtualne Grand Prix utrke su krenule još u ožujku, a sezona je završila utrkom u Kanadi. George Russell je skupio 146 bodova i osvojio je prvenstvo. Formula 1 Esports Series promovira ovo motosport prvenstvo i okuplja zajednicu igrača kroz sustav natjecanja i velikih esports događanja.

Sajam u velegradu Šangaju je ove godine bio vrlo dobro posjećen usprkos globalnoj pandemiji koronavirusa, koja je donijela i brojne promjene i odredbe u prometu pa velik broj zainteresiranih nije mogao doći na ovo događanje. Brojni mediji su s interesom izvještavali o novitetima, dok su ljudi sadržaje mogli vidjeti i na društvenim mrežama.

Komentiraj