CIBALIA VEĆ ISPALA IZ KUPA?! ‘Zbog previda županijskog saveza mi nemamo pravo igrati’

Autor:

HNK Cibalia/fb

‘Hrvatski nogometni savez dana 15.6.2023. službenim kanalima obavijestio je ŽNS VSŽ o činjenici kako Cibalia mora krenuti u kup-sustav od najniže razine, no ta informacija nikada nije stigla u klub!’, priopćili su iz kluba kraj Bosuta


‘HNK Cibalia Vinkovci na svojim je društvenim mrežama danas potvrdio informaciju da klub iz Genscherove 10b sljedeće natjecateljske sezone neće igrati u Hrvatskom nogometnom kupu’, javljaju vinkovačke Novosti.hr.

Cibalia se tim povodom oglasila i ovim javnim priopćenjem:

Nažalost, zbog previda u Županijskom nogometnom savezu Vukovarsko-srijemske županije, Hrvatski nogometni klub Cibalia š.d.d. u natjecateljskoj sezoni 2024./2025. ostao bez prava nastupa u Hrvatskom nogometnom kupu.

ULAZI ERLIĆ Dalić otkazao trening u Hamburgu: Vlašić na poštedi. Pongračić ide na klupu

Naime, Hrvatski nogometni savez dana 15.6.2023. službenim kanalima obavijestio je ŽNS VSŽ o činjenici kako Cibalia mora krenuti u kup-sustav od najniže razine, no ta informacija nikada nije stigla u klub!

Ovakvim spletom okolnosti, u kojima Cibalia nije sudjelovala, Klub je definitivno oštećen, kao i neosnovanim medijskim napisima gdje se imputira kako “Možda je obavijest o tome i stigla, no u Genscherovoj 10b su poznati po tome što ne otvaraju mailove.

Ovakve zlonamjerne konstrukcije kojima se klub sustavno napada mjesecima pa čak i godinama, definitivno neće donijeti ništa dobro Cibaliji te će Klub biti prisiljen poduzeti određene pravne korake kako bi se zaštitili interesi igrača, radne zajednice, navijača i dioničara.

Damir Mustapić

Predsjednik HNK Cibalia š.d.d”.

Kolege iz Novosti.hr ističu i kako su pokušali kontaktirati vodstvo Županijskog nogometnog saveza Vukovarsko-srijemske županije, ali do zaključenja teksta nisu uspjeli s njima stupiti u kontakt.

Standings provided by Sofascore
OZNAKE: nhapp, cibalia

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.