Press/Merrick Morton/20th Century Fox

Christian Bale prihvatio ulogu u četvrtom filmu o Thoru

 

Više medija je nedavno prenijelo vijest kako je Christian Bale (45) u razgovorima za ulogu u filmu ‘Thor: Love and Thunder’.

Sada je Tessa Thompson u intervjuu otkrila kako je Bale prihvatio ulogu “fantastičnog” zlikovca u četvrtom filmu iz franšize. Već ranije se nagađalo kako bi Oscarovac mogao glumiti lik Daria Aggera ili Bete Ray Billa.

Agger je zlikovac, lik kojeg su stvorili Aaron i Esad Ribic. Kao dječak molio se kipu minotaura za osvetu gusarima zbog  ubijenih roditelja, a dobio je moć preobražaja u snažno životinjsko biće. Ray Bill je prvotno bio čudovište, no nakon iznenadne promjene pretvorio se u velikog junaka. Pripisuje mu se privilegija i sposobnost da koristi Thorov čekić Mjolnir.

Thompson je još izjavila da je pročitala scenarij i tumačit će lik King Valkyrie. Publika može očekivati neka “stara i nova glumačka lica”.

Chris Hemsworth i Natalie Portman bi trebali ponoviti uloge pod ravnjanjem Taike Davida Waititia. Za potrebe produkcije filma bi se koristila suvremena motion capture tehnologija. 

U novom filmskom projektu Jane Foster (Natalie Portman) bi trebala postati žena s osobinama boga Thora, dok bi scenarij pratio radnju iz Marvelovih stripova.

Film bi u kina trebao doći u studenom sljedeće godine. 

Komentiraj