Chris Martin najavio da grupa Coldplay sprema mjuzikl

Chris Martin je potvrdio da će jedan od posljednja tri albuma grupe Coldplaya biti skladan kao mjuzikl.

U intervjuu za NME Chirs Martin je izjavio da će bend prestati snimati nakon njihovog 12. albuma. Coldplay su u listopadu objavili svoj deveti studijski album ‘Music Of The Spheres’. “Snimit ćemo sve skupa 12 albuma. Zato što jako puno košta rad na albumu. Volim ih snimati i nevjerojatan je to osjećaj, ali je i jako intenzivan. Osjećam se pomalo čudno jer mi je jasno da privodimo sve kraju ali s druge strane ovo je ono što bismo trebali raditi.”

Govoreći u novom intervjuu s Ellen Degeneres u SAD-u početkom ovog tjedna, Chris Martin je izjavio da im se plan da naprave još samo tri albuma Coldplaya čini dobrom odlukom. “Mislim da ćemo nastaviti s turnejama i uvijek ćemo biti zajedno kao grupa glazbenika i prijatelja. Ali mislim da priča o snimanju novih albuma završava.”

U razgovoru s Ellen  Degeneres potvrdio je da Coldplay razmišlja o snimanju mjuzikla. “Mislim da smo s vremenom naučili da možemo samo slijediti ono što se čini ispravnim. I to je ono što smo odlučili učiniti. Zato se naša glazba vremenom mijenja zbog čega ponekad izgubimo našu publiku, ali dobijemo neku novu. Sve je postalo jako zabavno otkad smo odlučili činiti samo ono što smatramo ispravnim. Svi bi to trebali učiniti.”

 

 

 

Komentiraj