Chris Hemsworth nabildao se do krajnjih granica za novi “Thor” film

Završilo je snimanje novog filma iz franšize „Thor“ koji ima naslov „Thor: Love and Thunder“, što je Chris Hemsworth, glavni glumac ove franšize, objavio u srijedu na Instagramu. „Završilo je snimanje filma ‘Thor: Love and Thunder’, kako je danas nacionalni dan bez hvalisanja mislio sam da je prikladno objaviti ovu super opuštajuću fotografiju“, napisao je Hemsworth što je šokiralo i oduševilo obožavatelje. Naime, na slici se nalaze redatelj Taika Waititi i nevjerojatno nabildani Hemsworth, te je upravo njegov tjelesni izgled izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Ryan Satin, WWE komentator na tv kanalu FOX Sports, zaključio je kako je Hemsworth spreman za snimanje biografskog filma o Hulku Hoganu koji je najavljen prošle godine. „Dovoljno je jak da to napravi“, dodao je Satin. Jedan obožavatelj napisao je „Christian Bale nabacio je 200 kilograma kako bi glumio lijevu ruku Chrisa Hemswortha“ dok je drugi objavio „Od samog pogleda na biceps Chrisa Hemswortha osjećam se išamarano“.

Ova fotografija objavljena je nakon što se na interentu pojavilo nekoliko fotografija na kojima redatelj Taika Waititi razmjenjuje nježnosti sa svojom djevojkom, pjevačicom Ritom Orom, i Tessom Thompson, glumicom u novom filmu iz franšize „Thor“. Kompanija Marvel odmah je reagirala i upozorila Waititija jer ne žele da se takvo njegovo ponašanje dovodi u vezu sa jednom od njihovih najvećih franšiza.

Komentiraj