facebook.com

Chelsea Hart dolazi na posebnu stand up večer

Nakon dvije sezone najposjećenijih stand up open-mic večeri, gdje su nastupali komičari amateri uz podršku posebnih gostiju, gostoprimstvo Vintage Industriala pročulo se i daleko izvan granica Hrvatske.

Tako će u četvrtak 25. listopada na pozornicu stati Chelsea Hart – prva gošća serije gostovanja stranih komičara.

Chelsea Hart je mlada komičarka i dolazi na event u sklopu regionalne turneje. Osim što se bavi  komedijom  Chelsea na zagrebačkim ulica pjeva operu. Iako porijeklom iz Aljaske, došavši u Veliku Britaniju počinje sa stand-up karijerom i tri godine gotovo svakodnevno nastupa. Godine 2016. nastupila je i na svjetski poznatom Edinburgh Fringe festivalu. Posjetila je preko 30 zemalja diljem svijeta: Španjolsku, Njemačku, Norvešku, Francusku, Kinu, Švedsku, Finsku, Poljsku…, a  Bosnu i Hercegovinu je obišla turnejom ‘Chelsea Loves Bosnia.’

U Londonu nastupa u comedy klubovima Soho Comedy Club, Mirth Control, Funny Women, The Stand, The Glee Club, Krater Komedy i ostali.

Chelsea će pratiti i dosad  na open – mic večerima u Vintage Industrialu rado viđena komičarska ekipa: Vidmarijo Rašić, Vanja Perić, Leon Kondres i show host Sara Smojver.

Komentiraj