Charlize Theron slavi 47. rođendan: “Moja priča je priča o odrastanju s ovisnikom i onome što to učini osobi”

Charlize Theron rođena je u Južnoafričkoj Republici 7. kolovoza 1975. godine. Majka joj je njemačkog podrijetla, a otac nizozemskog. Iako pravilno govori engleski, prvi jezik joj je afrikaans. Odrasla je na farmi u blizini Johannesburga. Imala je nepunih 16 godina kada joj se dogodio najužasniji događaj u životu – njena majka Gerda je u samoobrani ubila glumičinog oca Charlesa.

Otac je bio alkoholičar, a jedne stravične noći 1991. godine je upao je naoružan u sobu u kojoj su bile glumica i njena majka. “Moj otac bio je toliko pijan da je jedva hodao kada je ušao u kuću s pištoljem. Moja majka i ja smo se naslonile na vrata spavaće sobe kako bismo ga spriječile da uđe. A onda je on tri puta zapucao kroz vrata. Nijedan metak nas, na sreću, nije pogodio, to je bilo čudo. Ubila ga je u samoobrani kako bi nas spasila”, ispričala je kasnije poznata glumica.

Objasnila je zbog čega protiv njene majke nikada nije podignuta optužnica, te je dodala da se ne usteže da govori o tom strašnom događaju. “Ne sramim se govoriti o tome jer mislim da što više pričamo o takvim stvarima, više shvaćamo da u tome nismo sami. Moja priča je priča o odrastanju s ovisnikom i onome što to učini osobi. Naravno da želim da se ta noć nije nikad dogodila. Ali, to je, nažalost, ono što se događa kada ne rješavate te probleme u korijenu.”

Komentiraj