Channing Tatum postaje redatelj, film će se zvati “Pas”

Karijera glumca Channinga Tatuma od početka se razvija u intrigantnom smjeru. Na početku se probio ulogama u filmovima „Step Up“ i „Ona je najbolja“, namijenjenih tinejdžerskoj publici. Nakon toga se potrudio glumiti raznolike uloge, od one u komediji „21 Jump Street“ preko drame „Foxcatcher: Priča koja je šokirala svijet“ pa do krimića „Logan Lucky“ redatelja Stevena Soderbergha. Njegov slijedeći korak je – režija. Kako javlja portal Deadline, on će režirati road trip komediju imenom „Pas“.

Tatum će režirati film zajedno sa Reidom Carolinom, koji je producirao i napisao scenarije za nekoliko filmova u kojima je Tatum glumio. Njih dvojica napisali su i scenarij za ovaj film, zajedno s Tatumovim prijateljem Brettom Rodriguezom. Tatum će u filmu glumiti vojnog  rendžera Briggsa koji ima psa po imenu Lulu. Njih dvoje kreću na put kako bi došli na pogreb Briggsovog najboljeg prijatelja kome je Lulu nekada pripadala. Putem će susresti šarolike likove – vidovnjaka kućnih ljubimaca, uzgajivače marihuane, i druge osobe koji će ih izluditi.  No, to putovanje za Briggsa i njegovog psa postati će i velika životna lekcija.

Prema onome što se zna, „“Dog“ je film koji bi mogao privući i široku publiku kao i ljubitelje umjetničkih filmova. A takva je, uostalom, i karijera Channinga Tatuma.

Komentiraj