Respektabilan i veliki turnir Good Game najavljuje četvrto izdanje koje će se održati u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu (10. i 11. svibnja).

Ukupno 192 natjecatelja, 32 vodeće kompanije iz Hrvatske i regije, više od 2 000 posjetitelja, brojni štandovi, paneli te višesatni uzbudljivi i napeti gaming okršaji u jednoj od najpopularnijih esports igara Counter Strike, samo su neki od sadržaja koji će obilježiti ovogodišnje izdanje turnira.

Osim gaminga ovo događanje predstavlja zanimljivi spoj networkinga, team buildinga i humanitarne priče. Osim novog prostora, organizatori najavljuju novi brending, internetsku stranicu te druga zanimljiva osvježenja.

“U novu sezonu krećemo s potpuno redizajniranom web stranicom koja još bolje prati našu prepoznatljivost i nedvosmislenu poruku o Good Gameu kao projektu koji razvija poslovanje kroz gaming i esport. Ovu će godinu osim odlične lokacije obilježiti i puno šareniji expo dio koji donosi puno zabavnih i zanimljivih sadržaja, a uskoro ćemo predstaviti i konferencijski dio gdje ćemo ugostiti najpoznatije regionalne i svjetske kompanije kao bi prenijeli svoja znanja i iskustva našim posjetiteljima“, izjavio je Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global.

Službeni natjecateljski dio turnira nakon prvog kvalifikacijskog dana će se odvijati u eliminacijskom formatu, ali u dvije grupe. Tako će ove godine prvi put biti proglašena dva pobjednika. Prošle godine tu je laskavu titulu odnio Valiance, čime je s trona, nakon dvije godine vladavine,  “skinuo” tim Rimac Automobila. I ove godine će sav prikupljen novac ići u fond za novo izdanje vrlo uspješne i odlično prihvaćene inicijative organizatora.

Komentiraj