facebook.com

‘Lika Kolorado’ i ‘Rezerve’ na četvrtom izdanju Brijačnice

Četvrto izdanje ‘Brijačnice’, velikog dvodnevnog rock festivala će se održati 15. i 16. ožujka. Nakon tri uspješne sezone u Boćarskom domu četvrto okupljanje održati će se u preuređenoj koncertnoj dvorani u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Prvog dana u petak 15. ožujka, u Zagreb se vraćaju ‘Partibrejkersi’, jedan od najvažnijih rock bendova koji sa sobom donose glasan zvuk. Tu su i ljubljanski punk rockeri ‘Pankrti’, koji će nastupom u originalnoj postavi predvođeni legendarnim frontmanom Perom Lovšinom obilježiti 40 godina od osnutka benda. Uz njih nastupaju ‘Trobecove krušne peći’, poznati predstavnici zagrebačke scene. Dok će se za finale velike večeri pobrinuti ‘Valter svira Paraf’, riječka supergrupa u kojoj osim Valtera Kocijančića sviraju Vlado Simcich Vava (Laufer), Alen Tibljaš (Laufer, Majke…) i Robert Jovanović (Mandrili).

Subota 16. ožujka rezerviran je za ‘Letu Štuke’, omiljeni sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, po nekima jednim od najboljih tekstopisaca u regiji. Nakon objave novog albuma bend će predstaviti nove stvari, ali i neke od potpisnih pjesama poput “Šutiš”, “Mjesto za dvoje”, “Minimalizam”. Na pozornicu dolazi i legendarni Mile Kekin, frontman Hladnog piva, ovoga puta sa solo projektom i nedavno objavljenim albumom ‘Kuća bez krova’. Uz njih nastupaju ‘Rezerve’ iz Makarske i zagrebačka indie četvorka ‘Lika Kolorado’.

Komentiraj