Četiri osobe ozlijeđene u sudaru dvaju automobila kod Valpova

0
1
Split, 10.10.2017. - Na splitskoj plaži Kaštelet na Marjanu veæ dva i pol sata samoubojstvom prijeti muškarac, koji je sam nazvao policiju i rekao gdje je. "On je u 17.30 sati nazvao policiju i rekao gdje se toèno nalazi, da ima bombe i da ne želi nikome nauditi", rekla je Ana Èepiæ iz PU splitsko-dalmatinske za Hinu. "Policijski službenici su žurno upuæeni na mjesto dogaðaja, koje je osigurano i onemoguæen je pristup graðanima. Na teren je upuæena i Specijalna jedinica policije s pregovaraèem. Radi se o poznatoj osobi, hrvatskom državljaninu, s kojim smo stupili u kontakt. Postupanje je u tijeku", rekla je Èepiæ. Na mjesto dogaðaja je pozvana i Hitna pomoæ, kao i vatrogasci. Neslužbeno se doznaje da policijski pregovaraèi veæ neko vrijeme pokušavaju primiriti muškarca. Policija je zbog sigurnosti graðana kompletno zatvorila taj dio grada. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ml

Četiri osobe, među kojima i jedno dijete, ozlijeđene su u sudaru koji se u srijedu poslijepodne dogodio kod Valpova, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

Prema prvim informacijama, na županijskoj cesti između Ivanovaca i Valpova u 16,15 sati izravno su se sudarila dva osobna automobila. U sudaru su ozlijeđene četiri osobe, među kojima i jedno dijete, koje je teško ozlijeđeno.
Svi ozlijeđeni prevezeni su u osječki Klinički bolnički centar, a više pojedinosti bit će poznato nakon očevida, izvijestila je policija.

Komentiraj