Četiri osobe ozlijeđene u nesreći u Petrinji

HINA/ Damir SENČAR

Četiri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se jutros, oko 9:30 sati, dogodila u ulici Matije Gupca u Petrinji, javlja Portal53.

Od četiri ozlijeđene osobe, jedna je prošla s teškim tjelesnim ozljedama opasnim za život, jedna s teškim tjelesnim ozljedama, dok su ostale dvije zadobile lakše tjelesne ozljede.

Prema prvim podacima do nesreće je došlo kada se biciklist nepropisno uključivao u promet kod pješačkog prijelaza u blizini mosta na Petrinjčici kojim se kretalo osobno vozilo Ford ST, slovačkih registracijskih oznaka, čiji je vozač, kako bi izbjegao nalet na biciklistu skrenuo u suprotnu prometnu traku kojom se iz suprotnog pravca kretalo dostavno vozilo Citroën Berlingo, zagrebačkih registracijskih oznaka, te je došlo do izravnog sudara nakon kojeg je Ford udario i stup javne rasvjete i zaustavio se na zelenoj površini, a Citroën se zarotirao u suprotnom pravcu.

U oba vozila bili su vozač i suvozač, od kojih su trojica ozlijeđenih vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu „Dr.Ivo Pedišić“ u Sisku gdje im je utvrđena težina ozljeda.

Vatrogasci su sudjelovali u izvlačenju suvozača iz Citroena. Očevid su obavili Općinski državni odvjetnik i djelatnici Policijske postaje Petrinja.

Komentiraj