Četiri osobe ozlijeđene u nesreći kod Metkovića

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros, oko 06:30 sati, dogodila na cesti između Metkovića i Opuzena ozlijeđene su četiri osobe. U nesreći su sudjelovala dva automobila i kombi.

“43-godišnjak iz Vrgorca, upravljajući osobnim automobilom u smjeru Metkovića, uslijed brzine neprilagođene uvjetima na cesti, prešao je na sjevernu prometnu traku te udario u lijevu stranu osobnog automobila kojim je iz suprotnog pravca upravljala 54-godišnja vozačica iz Podrujnice.

Prvo navedeno vozilo potom udara u prednji lijevi dio vozila, kojim nailazeći sjevernom prometnom trakom upravlja 28-godišnjakinja iz Vida, a koje vozilo je u rotiranju izletjelo preko ograde i zaustavilo se van sjevernog ruba kolnika. Nakon što se odbio od navedeni automobil vozilo kojim je upravljao 43-godišnjak, nastavlja se kretati sjevernom prometnom trakom i udara u prednji lijevi dio trećeg osobnog vozila koje nailazi iz suprotnog smjera, a kojim upravlja 27-godišnjak iz Tasovčića.”, potvrdili su iz policije za portal likemetkovic.hr.

Tri osobe su s lakim tjelesnim ozljedama prevezene u Dom zdravlja Metković, dok je 28-godišnja vozačica iz Vida upućena na daljnji pregled u Opću bolnicu u Dubrovniku.

Komentiraj