ČESTITKE Stigle kazne disciplinskog suca HNL-a

HINA/ Daniel KASAP

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer u srijedu je objavio kazne klubovima i igračima za 22. kolo.

Prošlog su vikenda isključeni hajdukov Borja Lopez i Rijekim Dario Župarić, a obojica su kažnjeni sa po jednom utakmicom zabrane igranja, a uz kaznu zabrane igranja Lopez (isključen zbog dvije opomene) je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna, a Župarić (prekršaj u izglednoj prilici za pogodak) iznosom od 4.000 kuna.

Hajdukov trener Željko Kopić, koji je pred kraj utakmice protiv Dinama uljen s klupe zbog ulaska u teren za igru i protestiranja na odluku suca, kažnjen je novčanim iznosom od 2.000 kuna.

NK Osijek je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 12.000 kuna zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a od strane pripadnika navijačke skupine Kohorta na utakmici Osijek-Rijeka.

“Na utakmici Dinamo-Hajduk evidentirano je paljenje veće količine pirotehnike od strane pripadnika navijačkih skupina BBB (27 komada) i Torcida (55 komada) pri čemu je veći dio ubačen u ograđeni dio igrališta pa je igra dva puta (u 64. i 78. minuti) bila u kratkom prekidu. Zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom od 30.000 kuna, a HNK Hajduk iznosom od 25.000 kuna”, navodi se u odluci disciplinskog suca.

Komentiraj