Červar potvrdio da više neće voditi rukometnu reprezentaciju

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar zadovoljan je europskim srebrom te smatra kako je za zlato “trebalo malo više”.

“Trebamo biti zadovoljni. Ovo je bila rovovska bitka. Oni su imali više širine i iskustva, a mi smo imali dosta problema. Nije bilo Cindrića, vanjski igrači nisu bili raspoloženi, a njihova je obrana bila je čvrsta i jaka. Na kraju smo pokleknuli zadnjih pet minuta”, kazao je Červar, prenosi Index.

Červar je čestitao svojim igračima na cijelom turniru.

“Krvavo smo zaradili ovo finale, prisjetite se samo utakmica koje smo odigrali. Ništa im ne zamjeram, za zlato je trebalo malo više. Španjolci su iskusni igrači koji drže loptu, dugo napadaju, a i golman im je bio odličan. Trebamo ići dalje, ponosno se vraćamo kući”, kazao je izbornik, potvrdivši da više neće voditi reprezentaciju na Europskom i Svjetskom prvenstvu.

“Zahvalan sam za sve medalje koje sam osvojio i ne mogu se ništa žaliti. Mogu s ponosom gledati na svoju karijeru. Izrastao sam u jednom malom gradu i puno sam postigao. Zahvalan sam svim igračima koje sam vodio i svim pomoćnicima. To su sve divni igrači i ljudi i nemam si što predbaciti. Ja više neću voditi Hrvatsku na Europskom i Svjetskom prvenstvu”, zaključio je izbornik Červar.

Komentiraj