ČERVAR “Ja uvijek govorim da je tim najbolji igrač”

HINA/ Dario GRZELJ

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar gostovao je u utorak u Dnevniku Nove TV, gdje je komentirao nedavne dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije, kao i što očekuje od reprezentacije na Europskom prvenstvu.

“To nisu bile prijateljske utakmice, već jedne rovovske bitke. Iskreno nisam to očekivao. Ali, bilo je korisno”, rekao je Červar dodajući da ga je impresioniralo što je u Arenu Zagreb dišlo 15 tisuća navijača. Upitan postoji li mogućnost da u reprezentaciju vrati još neke otpisane igrače, poput Sulića ili Buntića, Červar kaže da ne bi govoiro o imenima. “Ja uvijek govorim da je tim najbolji igrač”, rekao je.

Generaciju s Balićem, Džombom, Lackovićem i Vorijem Červar je nazvao ‘dream teamom’ 21. stoljeća. “Ova generacija je pravi izazov, U svim igračima leži potencijal i samo ga treba iskoristiti. Uvijek treba pozitivno razmišljati. Samo upornim radom, strpljivošću i mudrošću se može doći do rezultata”, objasnio je Červar.

“Pokazali smo dobrih stvari do sada. Borbenost nam je na najvišoj razini. Spremni smo odgovoriti na najviše izazove. Odnos prema igri i motivacija su dobro, međutim pokazali smo slabosti u fazi obrane i napada. Tu treba najviše raditi”, poručio je hrvatski izbornik.

Komentiraj