Keramika Modus

CERSAIE 2016 Keramika Modus iz Orahovice predstavila nove kolekcije kao jedini hrvatski i najveći regionalni proizvođač

Keramika Modus iz Orahovice predstavila je nove kolekcije keramičkih pločica kao jedini hrvatski i najveći regionalni proizvođač na sajmu Cersaie 2016 u talijanskom gradu Bologni.

Tradicija prezentacije noviteta Keramike Modus na sajmu Cersaie, ide dalje. Nedavno završen uspješan ovogodišnji nastup obilježile su nove trendovske ‘Male pločice za veliki svijet’!

Nedavno održani najveći i najznačajniji međunarodni sajam keramike, sanitarija i kupaonske opreme potvrdio se kao središnje mjesto susreta izlagača i distributera, mjesto inspiracije za dizajnere interijera, kao i pravo mjesto za upoznavanje s najnovijim trendovima, vrhunskim dizajnom, inovacijama…

Posljednjeg dana sajma Cersaie 2016, generalna konzulica Generalnog konzulata RH u Italiji, gospođa Iva Pavić, posjetila je štand jedinog hrvatskog izlagača na sajmu.

Generalna konzulica, gospođa Iva Pavić i Željko Radek
Generalna konzulica, gospođa Iva Pavić i Željko Radek

Keramika Modus iz Orahovice bila je najveći regionalni izlagač među 825 tvrtki iz cijeloga svijeta.

Pažnju brojnih posjetitelja, kupaca i novih potencijalnih partnera, plijenio je elegantan bijeli štand inspiriran malim pločicama, koje mogu stvoriti ‘veliki svijet’!

Nove kolekcije, kroz svoj dizajn, dimenzijske pomake i namjenu govore o novoj fazi u proizvodnom asortimanu Keramike Modus. Njihov dizajn inspiriran je španjolskim stilom, geometrijskim oblicima i atraktivnim grafičkim elementima u najrazličitijim kombinacijama osnovnih i dekor pločica.

“Bezrezervno smo zadovoljni nastupom ove godine. Rezultat je to dobre pripreme nastupa, predanog rada tima, praćenja i pravovremenog reagiranja na zahtjeve tržišta, odličnih proizvoda koje smo pripremili te izvrsne lokacije štanda. Važne su nam povratne informacije naših kupaca s hrvatskog tržišta, ali i brojnih stranih tržišta na kojima smo prisutni te koja tek planiramo osvojiti. I te informacije su bile pozitivne, uz puno odobravanja za koncept uvođenja manjih dimenzija u koji smo hrabro i planski krenuli. Ugodno smo se družili s našim vjernim kupcima i stalnim partnerima, a otvorili su se i razgovori za ulazak na neka nova tržišta. Konstantno unapređenje procesa proizvodnje i ulaganja u tehnologiju, ali i edukaciju ljudskog faktora uvijek daju svoje rezultate. Više nego išta drugo, o nama i našim mogućnostima govori činjenica kako pokrivamo potrebe i fleksibilni smo pri prilagođavanju zahtjevima naših velikih kupaca i njihovih krajnjih potrošača na najrazličitijim tržištima, od Bosne i Hercegovine i Srbije, preko Francuske, do Rusije, Rumunjske i egzotičnih tržišta, kao što je afričko ili arapsko, gdje također imamo realne izvozne opcije”, rekao je gospodin Željko Radek, predsjednik Uprave Keramike Modus.

Posjetitelji na štandu hrvatskog proizvođača
Posjetitelji na štandu hrvatskog proizvođača
Pažnju brojnih posjetitelja, kupaca i novih potencijalnih partnera, plijenio je elegantan bijeli štand inspiriran malim pločicama, koje mogu stvoriti 'veliki svijet'! Nove kolekcije, kroz svoj dizajn, dimenzijske pomake i namjenu
Pažnju brojnih posjetitelja, kupaca i novih potencijalnih partnera, plijenile su nove kolekcije, kroz svoj dizajn, dimenzijske pomake i namjenu
original_bw_mix_4
Nove kolekcije keramičkih pločica tvrtke Keramika Modus iz Orahovice
pastella_ambijent
Nove kolekcije keramičkih pločica tvrtke Keramika Modus iz Orahovice
hex_bolonja-varijanta_2_2
Nove kolekcije keramičkih pločica tvrtke Keramika Modus iz Orahovice

 

Komentiraj