Kandidat za dogradonačelnika Grada Zagreba Dario Čepo u ponedjeljak je gostovao u emisiji ‘Pressing na N1 televiziji’ gdje je komentirao lokalne izbore.

“Ja sam nestranački član ovoga tima, ušao sam u njen tim, jer sam u njenim aktivnostima prepoznao želju da nadiđe te stranačke stvari. Političke stranke su važan dio demokracije, ali ovo su komunalni izbori, komunalne su teme glavne, nije tu važan jedan pojedinac, dvoje ljudi, jedna ili pet stranaka. Anka Mrak Taritaš ima svoj tim, rekla je kad osvoji mjesto gradonačelnice Zagreba na ključna mjesta staviti stručne ljude i to je sve što ljude treba zanimati”, rekao je Čepo.

Dodao je kako je uloga stranke da se jednom za svagda u Zagrebu gradonačelnikovanja Milana Bandića i da je jedini način za to stvaranje nadstranačke platforme.

Na pitanje koja je njegova uloga odgovorio je: “Ja sam politolog, predajem na Pravnom fakultetu, fokusirao sam se na način na koji funkcioniraju Skupštine. Pronašao sam u Ankinom timu nešto što bi moglo potaknuti element aktiviranja građana” odgovorio je Čepo.

Smatra da je problem u Zagrebu Milan Bandić.

“Jesmo. Ali problem je da se gospodin Milan Bandić treba pojaviti na sudu zbog jednog od tih problema, i onda on naglo dobije bruh. Za razliku od mene koji sam imao 22 ili 23 godine kad sam operirao bruh i morao mirovati dva mjeseca, on za 17 dana odvozi biciklijadu od dvadesetak kilometara, a da nitko ne pita od 10 ili 20 novinara što mu je s bruhom”, zaključio je Kandidat za dogradonačelnika Grada Zagreba

Komentiraj