CENTAR ZADRA Specijalci uhitili opasnog bjegunca iz Italije

HINA/ Damir SENČAR

U koordiniranoj akciji kriminalističke policije Policijske uprave zadarske i Ravnateljstva policije te Specijalne jedinice policije iz Splita s talijanskom policijom, u četvrtak je u centru Zadra uhićen 35-godišnji državljanin Itaklije, za kojim su talijanska pravosudna tijela raspisala europski uhidbeni nalog zbog počinjenog teškog kaznenog djela na području Italije.

Zadarska policija priopćila je kako su u četvrtak u 13 sati službenici kriminalističke i specijalne policije došli su do stana u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru, ušli u stan i u njemu zatekli traženog muškarca. Talijanski državljanin je uhićen, a kod jega su pronađene dvije krivotvorene osobne iskaznice Republike Italije, manja količina hašiša i marihuane, više mobitela te zlatni nakit i skupocjeni satovi.

35-godišnjak je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a protiv njega će na Držabnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave te optužni prijedlozi zbog posjedovanja droge, a u tijeku je postupak u vezi realizacije europskog uhidbenog naloga.

Komentiraj