Celtic je u utorak navečer imao start Lige prvaka iz noćne more protiv Barcelone, koja je na Nou Campu slavila sa 7:0. Kapetan Celtica Scott Brown poručio je nakon utakmice kako je njihova predstava iz drugog poluvremena jednostavno ‘neprihvatljiva’.

Celtic je imao priliku za izjednačenje kod vodstva Barcelone 1:0, ali nisu iskoristili jedanaesterac, a na poluvrijeme su otišli sa zaostatkom od 2:0. “Ono čime smo najviše razočarani je drugo poluvrijeme. Primiti pet golova u 45 minuta je jednostavno neprihvatljivo”, kazao je Brown.

Messi je u utorak postigao svoj šesti hat-trick u Ligi prvaka, Suarez je dodao dva gola, a Neymar i Iniesta po jedan. “Oni su odlična ekipa, i daju puno golova, ali mi smo bolji od ovog rezultata. Teško je to probaviti”, dodao je Brown.

Celtic u drugom kolu dočekuje Manchester City, koji će svoju utakmicu prvog kola odigrati večeras. “Moramo se vratiti. Moramo isprobati nešto novo. Znamo da se na Celtic Parku s našim navijačima sve može dogoditi”, kaže Brown. Ipak, kapetan Celtica kaže da nije sramota izgubiti. “Oni su najbolja momčad na svijetu, nema sumnje u to. Napadački trio je nevjerojatan. Ali, morali smo bolje”, zaključuje.

Komentiraj