CELINE DION ‘Vraćam se pjevanju, popet ću se na pozornicu i zavrištati’

Autor:

NBC/Today Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Celine Dion, kanadska 56-godišnja pjevačka zvijezda, otkrila je 2022. da joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe, progresivni neurološki poremećaj koji utječe na njezine mišiće, ali se sada užurbano priprema za svoj novi nastup u Las Vegasu.

Već dugo nije nastupala uživo i uzbuđena je zbog svog dugoočekivanog povratka. “Naporno smo radili da pripremimo taj show, jer sam se vratila. Pojavit ću se na pozornici. Ne znam kada točno, ali vjerujte mi da ću zavrištati. Jedva čekam“, izjavila je u nedavnom razgovoru za BBC.
Celine Dion će do kraja života živjeti sa sindromom ukočene osobe, ali je podvrgnuta terapiji s ciljem da se vrati nastupima i pjevanju.
“Moj glas će se obnoviti, a to je već počelo je neko vrijeme. Moj glas se obnavlja dok razgovaramo, upravo sada”, rekla je za BBC.
Rekla je da se nada da će “podići svijest” o sindromu ukočene osobe kroz novi dugometražni dokumentarac ”I Am: Celine Dion”, čija će premijera biti krajem mjeseca.
“Ovih posljednjih nekoliko godina bilo mi je izazovno, put od otkrivanja moje bolesti do učenja kako živjeti s njom i kako se nositi s njom, ali ne dopustiti da me definira. Shvatila sam koliko mi je nedostajalo da vidim svoje obožavatelje. Tijekom ove pauze odlučila sam da želim dokumentirati ovaj dio svog života i pokušam podići svijest o ovoj malo poznatoj bolesti kako bih pomogla drugima koji imaju tu dijagnozu“, rekla je.


UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA: Svi članci objavljeni u izdanjima Nacional News Corporationa njegovo su vlasništvo. Nacional News Corporation dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora. Nacional News Corporation tužit će prekršitelje pred sudom u Zagrebu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.