Ćelić, Čović i Maslowski u Gorici ostaju do kraja sezone

Trener Gorice Valdas Dambrauskas će do konca sezone na raspolaganju imati Maksa Juraja Ćelića, Ivana Čovića i Michala Maslowskog koji su s klubom produžili ugovor do konca srpnja.

Istodobno su velikogoričkog prvoligaša napustili Martin Maloča, Patrik Periša, Antonio Bakula i Igor Blagojević kojima su ugovorne obveze istekle s koncem svibnja.

Vratar Čović je bio rezervna opcija otkada je u veljači 2019. godine pristigao u klub te je u proteklom periodu upisao samo tri nastupa u kup utakmicama sa Zagrebom, Hajdukom i Slaven Belupom.

Stoper Ćelić je član Gorice od srpnja prošle godine kada je pristigao iz Varaždina te je do sada odigrao osam utakmica.

Najduži staž ima poljski veznjak Maslowski koji je u klubu od rujna 2017. godine te je sudjelovao u osvajanju Druge HNL u sezoni 2017./18. Do sada je upisao 52 nastupa u kojim je postigao pet golova i tri asistencije.

Maloča je u Goricu stigao u ljeto 2018. godine iz Sesveta ukupno upisavši 32 nastupa na poziciji zadnjeg veznog igrača. Periša je pak klubu pristupio u srpnju prošle godine iz BSK Bijelog Brda te je kao desni bočni odigrao šest susreta.

Bakula i Blagojević igrali su za juniorsku momčad Gorice. Bakula je ovu sezonu proveo na posudbi u redovima drugoligaša Hrvatski dragovoljac gdje je upisao jedan nastup, dok je Igor Blagojević igrao na posudbi u BSK Bijelo Brdo.

Komentiraj