ČEKA SE KAPETAN SRNA Vedran Ćorluka se vratio treninzima

Goran Stanzl/PIXSELL

Dosadna kiša praktički cijeli dan je padala u Normandiji, no hrvatski reprezentativci nisu imali popusta.

Na travnjaku Parc de Loisirsa u Deauvilleu odradili su i pretposljednji trening uoči polaska u St Etienne gdje će u petak odigrati utakmicu 2. kola D skupine protiv Češke.

Treninzima se vratio Vedran Ćorluka, dok se kapetan Darijo Srna nakon očeve sahrane još nije vratio iz Metkovića. U hotel du Golf Barrierre trebao bi se vratiti večeras ili sutra ujutro.

Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Ćorluka je u 30. minuti utakmice protiv Turske završio okrvavljene glave nakon što ga je suparnički napadač Cenk Tosun udario laktom. Branič moskovskog Lokomotiva je zaradio tri šava na glavi i nakon jednog dana odmora vratio se u pogon. Više nema zavoj na glavi, tek je uočljiv mali šav, međutim nije se moglo primijetiti da ima bilo kakvih problema, barem ne u prvih 15 minuta treninga koliko je otvoren za medije. Normalno je trenirao i Ivan Strinić koji je nakon utakmice s Turskom osjetio lagano zatezanje zadnje lože.

Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik Ante Čačić je na današnjoj novinarskoj konferenciji kazao kako će na preostalim treninzima uoči utakmice vidjeti kako će igrači reagirati s obzirom na iscrpljujuću bitku s Turcima, istaknuvši kako ne bi bio hendikep da početnih jedanaest bude drugačijih nego protiv Turske.

Hrvatsku reprezentaciju u srijedu očekuje posljednji trening uoči puta u St Etienne. U četvrtak će trenirati na travnjaku stadiona Geoffroy-Guichard u St Etienneu na kojem će u petak s početkom u 18 sati odmjeriti snage sa češkom reprezentacijom.

Komentiraj