Čedomir Jovanović oporavio se od koronavirusa

Predsjednik Liberalno demokratske partije (LDP) Srbije i najpoznatiji srpski antinacionalistički političar Čedomir Jovanović izašao je iz bolnice izliječen od koronavirusa, ali je izjavio da ga “bolest razbila, i da ne liči na sebe”, objavio je N1.

“Mene je to razbilo, ne sličim na sebe, ne smijem stati ni na vagu da vidim koliko sam kilograma izgubio. Danima nisam mogao glavu podići s jastuka”, kazao je Jovanović dodajući da se nije razbolio nitko od njegove obitelji.

Jovanović je rekao da je jedne noći kroz Infektivnu kliniku u Beogradu, gdje se liječio, prošlo 320 ljudi, a da je on bio najstariji na odjelu, dijeleći sobu s dva mlađa muškarca od kojih je jedan imao 39, a drugi 29 godina. Dan nakon što je izašao, u bolnici je umro mladić od 26 godina.

Kazao je da “maska ne čuva samo mene, ona čuva i druge i o tome trebamo razmišljati”. Dodao je da je Srbija “kao društvo pravila pogrešne korake” i da se “ne ponašamo jako pametno, a bolest ne bira”.

Na pitanje kako se zarazio, odgovorio je “da je danima bio okružen ljudima koji su dobijali vijesti da su pozitivni na koronavirus”.

Komentiraj