CARRILLO ‘Zadovoljan sam igrom Hajduka, mogli smo dati više golova’

HINA / Mario STRMOTIÆ / ml

Trener Hajduka Juan Carrillo izjavio je kao je zadovoljan igrom svoje momčadi u prvoj utakmici drugog pretkola protiv Levskog iz Sofije, rekavši kako je pobjeda njegove momčadi 1:0 “otvoren” rezultat za uzvrat sljedećeg tjedna u Bugarskoj, ali mu je važno što Hajduk nije primio gol u prvoj utakmici.

“Jako sam zadovoljan igrom kakvu su pružili igrači Hajduka,” rekao je Carrillo novinarima u četvrtak kasno navečer nakon utakmice koja je odigrana na stadionu u Dugopolju, pošto je Poljud zauzet istodobnim održavanjem Ultra festivala elektroničke glazbe.
Komentirajući rezultat 1:0 u korist Hajduka, Carrillo je kazao kako je njegova momčad stvorila više šansi od protivnika te je mogla dati još nekoliko golova.
“Rezultat je 1:0 je otvoren za uzvratnu utakmicu u Sofiji, ali je bitno da smo pobijedili prvu utakmicu i da nismo primili gol,” rekao ej Carrillo

Trener Levskog Nikolaj Mitov je izjavio kako su šanse Hajduka i Levskog za prolaz u treće pretkolo Europske lige podjednake, ali da on ipak očekuje prolaz svoje momčadi.

“Moja očekivanja u uzvratu u Sofiji su da moja ekipa pobijedi i prođe dalje,” rekao je Mitov.
Mitov je izrazio žaljenje što nekim navijačima Levskog, kako je rekao, nije bio dozvoljen ulazak na stadion u Dugopolju.

“Žao mi je navijača koji nisu ušli na tribine jer dvanaestorici navijača nije dopušten ulazak na tribine. Jučer je našim navijačima zapaljen jedan automobil,” kazao je Mitov. Dodao je kako bi volio da se ova utakmica umjesto u Dugopolju igrala u Splitu, na stadionu Poljud, jer bi tom slučaju bilo više navijača oba kluba.

Komentiraj