HINA/Mario STRMOTIĆ

CARRILLO “Tehnički bi trebali biti bolji, ali stav je bio pravi”

Trener Hajduka Joan Carrillo u nedjelju je, nakon remija s Lokomotivom, rekao kako je predsjednik Hajduka Ivan Kos na takvoj poziciji da može odlučiti što hoće – dqati mu otkaz ili ne. “Jedino što o meni ovisi je moj rad i igra”, rekao je novinarima Carrillo.

Komentirao je potom i današnju utakmicu. “Utakmica je bila iscrpljujuća, igrali smo veći dio na njihovoj polovici. Podatak je 67 posto posjeda na našoj strani. Uzeli smo i rizik. Imali smo i tehničkih grešaka što je obilježilo ovaj susret. Promijenili smo i sistem, jeste li vidjeli? Sa tri obrambena igrača. Pa smo pokušavali i prema naprijed i prema nazad drugačije, napadajući svom snagom”, rekao je dodajući da se nakon preokreta dogodila nesretna situacja i primili su gol u posljdnjim sekundama.

“Tehnički bi trebali biti bolji, slažem se. Ali, stav je bio pravi i to je prvi kamen temeljac na kojem možemo graditi naš ponovni uzlet”, kazao je o svojim igračima.

“Ne znam za predsjednika, ali ja već mislim na utakmicu protiv Inter Zaprešića. Moram podići svoju ekipu i svoju svlačionicu”, zaključio je.

Komentiraj