Joan Carrillo debitirao je pobjedom na klupi Hajduka. Ona je došla poprilično teško i to protiv posljednje momčadi lige, koja je do 91. minute vodila sa 1:0. Ali, tada je Marko Futacs sa dva gola u sudačkoj nadoknadi donio tri boda splitskoj momčadi.

“Imali smo posjed lopte 70 posto, neke šanse i vjerovao sam do kraja”, rekao je Carrillo nakon utakmice dodajući kako je znao da će utakmica u Vinkovcima biti teška. “Neke stvari vidim i nisam zadovoljan u igri, ipak smo imali posjed lopte. Nismo kreirali puno, ali htjeli smo igrati, imati kontrolu lopte i utakmice”, poručio je.

Naglasio je kako je sretan zbog zajedništva u momčadi, koje smatra dobrim putokazom za dalje. “Zahvaljujem navijačima, znao sam da su vjerni, ali nisam znao da će ih ovoliko doći, užitak je osjećati se kao kod kuće, hvala im na tome, a mi ćemo se dalje truditi svim srcem”, kaže Carrillo.

Derbi s Dinamom na Poljudu sljedećeg vikenda propustit će Hamza Barry, Marko Futacs i Jefferson, a Carrillo zaključuje: “Ako mislim na to, gubit ću vrijeme, neću razmišljati o njima kojih nema. Mislit ću na one koje imam”, prenosi Dalmatinski portal.

Komentiraj