CARRILLO “Ako igrači ne vjeruju u prolaz, slobodno mogu otići iz svlačionice”

HINA/ Mario STRMOTIĆ

Trener Hajduka Joan Carrilo na konferenciji za novinare najavio je sutrašnju uzvratnu utakmicu playoffa Europa lige proitv Evertona na prepunom Poljudu. “Prvo što ću reći igračima u svlačionici jest da, ako ne vjeruju da možemo proći Everton, neka slobodno otiđu iz svlačionice”, rekao je Carrillo, kako prenosi Slobodna Dalmacija.

Carrillo sutra ne može računati na mađarskog napadača Marka Futacsa, te na Francka Ohandzu, koji mora pauzirati dva tjedna. Španjolski branič Borja Lopez je, kaže, na granici te će pričekati mišljenje liječnika.

“Od četiri napadača dva su nam ozlijeđena i Said je svakako jedna od opcija. Bio je odličan protiv Rudeša. Vjerojatno će započeti u prvom sastavu”, rekao je Carrillo. Sutrašnji plan je, kaže, biti pametan i pronaći ravnotežu između obrane i napada. “Everton je jak, svjesni smo toga, ali naša je prednost što nam treba malo vremena da zabijemo gol. Brondbyju smo dali dva u kratkom razdoblju”, ističe.

Komentirao je i Everton. “Vole napadati izravno na gol, ali vidjeli smo i da se možemo nositi s njima. Stvarali smo šanse. Tamo smo se htjeli nadmetati, a na Poljudu želimo pobijediti”, najavio je.

Komentiraj