Čarobni opatijski Advent dobio svjetsku potvrdu kvalitete: Uvršten je u katalog Light Magazine

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača svjetlosnih dekoracija Blachere Illumination uvrstio je fotografiju Opatije u blagdanskom ruhu u svoj katalog Light Magazine za 2021. godinu.

Ova je objava Opatiju svrstala uz bok najvećim svjetskim centrima poput New Yorka, Amsterdama, Pariza, Londona, Budimpešte i drugih, čije su fotografije također predstavljene u ovogodišnjem izdanju.

Novi je to dokaz uspješnosti Najljepšeg Adventa uz more, ovog puta na svjetskoj razini, poručuju iz Turističke zajednice garda Opatije.

Nakon što je opatijska blagdanska priča virtualno proputovala Hrvatsku i svijet, sada će ostati upisana kao primjer kvalitetnog i atraktivnog uređenja grada i inspiracija za slične projekte diljem svijeta.

Opatija je tako dobila vrijednu potvrdu velikog truda uloženog u uređenje grada proteklih blagdana.

Uz bok svjetskim destinacijama

“Veseli nas ovaj uspjeh i promocija koju je opatijski “Najljepši Advent uz more” dobio na svjetskoj razini. Ove godine dobili smo brojne pohvale posjetitelja Opatije koji su bili očarani njenom blagdanskom atmosferom, a sada je uspjeh potvrdila i sama struka, upravo oni koji su zaslužni za bajkovit izgled najvećih svjetskih adventskih destinacija.

Među te destinacije sada je uvrštena i Opatija. Velik je uspjeh što ćemo kao destinacija biti dijelom kataloga koji će obići cijeli svijet” rekla je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Komentiraj