Posljednji koncert ‘Off ciklusa’ Zagrebačke filharmonije, u petak 13. travnja, bit će posvećen glazbi iz filmova Walta Disneya, a zbog velike potražnje orkestar će pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu nastupiti u dva termina, u 17,30 i 20 sati.

Kako se ističe u najavi, koncert pod nazivom “Čarobna glazba Walta Disneya” donosi najljepše stranice Disneyevih klasika na velikome platnu dvorane Lisinski, uz pratnju uživo Zagrebačke filharmonije.

“Kralj lavova”, “Mala sirena”, “Aladin”, “Ljepotica i zvijer”, samo su neke od tema koje će orkestar izvesti pod vodstvom maestra Krešimira Batinića.

“Uz vrhunske soliste Škole pjevanja Husar&Tomčić i uvijek sjajnu Zagrebačku filharmoniju probudite dijete u sebi i ne propustite ovu originalnu Disney produkciju”, poručuju Filharmoničari.

Komentiraj

FOTO:FaH/ Damir SENČAR
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.