Screenshot YouTube

Carly Simon otkriva detalje o prijateljstvu s Jackie Kennedy Onassis

Poznata američka pjevačica i pjesnikinja Carly Simon je otkrila prisnu prijateljsku vezu s Jackie Kennedy Onassis u novoj knjizi, pišu nbcnews.com.

Njihova priča je počela 1983. godine u restoranu Ocean Club. Onassis je tada radila kao urednica za izdavačku kuću, John F. Kennedy je ubijen 20 godina prije. Njihova suradnja je kasnije prerasla u privatna druženja, kao što su odlazak na ručak, u kino ili kazalište. Bivša prva dama Amerike joj je često davala savjete vezane uz život, novi brak…

“Mislim da je u meni vidjela nešto što je željele imati malo za sebe. Vidjela je slobodan duh koji je imao dozvolu u rock and roll smjeru. Mogla sam zapaliti i joint, ako sam htjela”, rekla je pjevačica u kratkom intervjuu.

“Ona nije imala dozvolu da bude slobodna. Ona je bila zločesta djevojka i voljela je tu crtu osobnosti i kod drugih ljudi”, otkrila je svoj dojam.

Prijateljstvo s bivšom prvom damom Amerike trajalo je do njenih zadnjih dana.

“Izgledala je tako lijepo, kraljevski i smireno”, prisjetila se uz tugu.

Simon postaja popularna u sedamdesetim godinama, istaknimo hit singl ploče “Jesse”, “You’re So Vain”, “Nobody Does It Better” iz filma o Jamesu Bondu. Sa sestrom osniva grupu Simon Sisters, osvojila je Grammy Award, njen prvi Top 10 singl je bio “That’s the Way I’ve Always Heard It Should Be”…

Za pjesmu “Let the River Run” iz filma Working Girl (1988.) primila je Grammy, Oscar i Zlatni Globus.

Komentiraj