Carillo nezadovoljan, Kek realan

HINA / Mario STRMOTIÆ / ml

Nakon derbija Prve HNL između Hajduka i Rijeke (1-1) na Poljudu trener gostiju Matjaž Kek izjavio je kako je rezultat realan, dok je trener Hajduka Joan Carrillo  rekao kako nije zadovoljan takvim rezultatom jer su Splićani  imali više prigoda za gol od Rijeke.

“Utakmica je bila pravi derbi s puno duela i agresije i smatram da je neodlučan rezultat realan. Nakon utakmice nisam ništa prigoovorio sucu Zebecu nego smo samo razgovarali. Onaj upad gledatelja na teren je bio dosta neugodan i mislim da su suci  bili najmanji problem u ovoj utakmici. Time se trebaju pozabaviti ljudi koji su za to odgovorni, a za to nisu krivi igrači ni jedne  ni druge ekipe koji su odigrali fer i korektnu utakmicu,” rekao  je Kek.
Trener Hajduka Carillo je istaknuo kako je zadovoljan igrom svoje momčadi.

“Od prve do zadnje minute moji igrači su igrali žustro s htjenjem da dođu do pobjede. Hajduk je stvorio nekoliko šansi više od Rijeke  tako da sam zadovolja mojom ekipom ali nisam zadovoljan osvojenim bodom. Neću komentirati dosuđeni penal za Rijeku jer su suci profesionalci i ne  treba ih  komentirati”, kazao je Carillo.

Komentiraj