Cammeo Grupa u petak je priopćenjem reagirala na jučerašnji prilog u emisiji ‘Provjereno’ Nove TV, poručujući kako je poslovanje Cammeo Grupe “bilo i uvijek će biti u skladu sa svim zakonima”.

Tvrtka se obratila javnosti priopćenjem za javnost koje prenosimo u cijelosti:

Laž izrečena jednom ostaje laž, laž izrečena dvaput – postaje donacija za nezbrinutu djecu

“Pozivamo institucije da dođu i istraže poslovanje Cammeo Grupe već danas ujutro!

Cjelokupan menadžment zajedno s vlasnikom Cammeo Grupe spremni su odgovoriti na sva pitanja.

Nastavno na niz optužbi izrečenih u sada već serijalu emisija “Provjereno” posvećenih Cammeo Grupi, a sve od strane “anonimnih izvora”, želimo poručiti sljedeće: Poslovanje Cammeo Grupe uvijek je bilo i uvijek će biti u skladu sa svim zakonima.

U svakom trenutku spremni smo se odazvati svim institucijama. Cammeo Grupa godišnje plaća desetke milijuna kuna poreza i raznih davanja, prva je taksi tvrtka u sustavu fiskalizacije, a plaće već godinama isplaćuje 10. u mjesecu. I to je jedina istina.

Medijske slobode i sloboda govore su najveće vrijednosti 21. stoljeća, ali organizirani serijski napadi temeljeni na lažima i bez ijednog jedinog dokaza (!!!), dakle – bez ijednog jedinog dokaza, će biti predmetom tužbe. Sav novac koji Cammeo Grupa dobije od navedene tužbe ćemo donirati u humanitarne svrhe – konkretno, za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi”, piše u objavi za javnost.

Komentiraj