Hrvatska nogometna reprezantacija danas je krenula na pripreme u Sv. Martin na Muri, uoči nedjeljne kvalifikacijske utakmice protiv Islanda za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

“Na treninzima ćemo učiniti sve kako bismo uspješno odradili tu utakmicu. Očekuje nas dobra podloga, ugodan ambijent. Tu nam je uvijek bilo dobro ozračje”, rekao je izbornik Ante Čačić za službene stranice HNS-a.

Za nedjeljnu utakmicu neće konkurirati Ivan Rakitić, zbog akutne upale u području prepona. Liječnici Barcelone, u dogovoru s liječnicima reprezentacije, odlučili su da Rakitić mora u potpunosti zaliječiti problem kako se ne bi ništa riskiralo.

Danas će se suigračima priključiti i sudionici finala Lige prvaka – Luka Modrić, Mario Mandžukić i Mateo kovačić. “Svi moramo biti ponosni na ono što su naši igrači napravili u Ligi prvaka, kako ove sezone, tako i proteklih sezona. Osim toga, mnogi su osvojili i nacionalna prvenstva. U finalu Lige prvaka u Cardiffu vidjeli smo maestralnu prezentaciju Luke Modrića i fantastičan gol Marija Mandžukića koji će se pamtiti godinama”, rekao je Čačić.

Komentiraj