Čačić predao kandidaturu za novi mandat varaždinskog župana

Aktualni varaždinski župan i predsjednik Narodne stranke-Reformisti Radimir Čačić u srijedu je predao 10.298 potpisa za kandidaturu za novi mandat na čelu županije, a poručio je i da će uvjerljiv rezultat prikupljenih potpisa biti još uvjerljiviji na izborima.

S kandidatom za zamjenika župana, Robertom Vugrinom, koji mu je i sada zamjenik, te saborskom zastupnicom Natalijom Martinčević, Čačić je predao potpise Županijskom izbornom povjerenstvu. Novinarima je izjavio da su Reformisti u Varaždinskoj županiji prikupili više od 20 tisuća potpisa.

„To je 10.298 potpisa za župana i 9.945 potpisa za naše kandidate za načelnike i gradonačelnice, s obzirom da ih ima više. Nije to bilo ni lako ni jednostavno s obzirom na vrijeme korone, a i nešto malo kiše“, rekao je Čačić prije predaje potpisa.

„Ovo je uvjerljivo najveći rezultat do sada, a bit će tako i do kraja, od jedne samostalne stranke koja izlazi na izbore“, dodao je.

Čačić je siguran da će ovaj, kako ga je nazvao, uvjerljiv rezultat prikupljenih potpisa biti još uvjerljiviji na izborima.

Radimir Čačić varaždinski je župan u prvom mandatu bio od 2005. do 2008. godine, a na to je mjesto ponovo došao na izborima prije četiri godine.

Komentiraj