ČAČIĆ OKUPLJA REPREZENTACIJU “Prva Vrsaljkova dijagnoza ne ukazuje na dobro”

Slavko Midzor/PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić u ponedjeljak je, povodom okupljanja ‘Vatrenih’ za kvalifikacijsku ztakmicu protiv Ukrajine i prijateljski ogled protiv Estonije, održao konferenciju za novinare.

Naglasio je kako su Ukrajince ‘u jako dobrom raspoloženju’ nakon dolaska Andreja Ševčenka. “Odlični su na krilnim pozicijama, kompaktno se brane, imaju dobru tranziciju te zaslužuju poštovanje”, rekao je Čačić. Ipak, naglašava kako Hrvatska nikada i protiv nikoga ne smije tražiti alibi, pogotovo zbog činjenice da će nakon dvije godine igrati ispred svojih navijača.

“Želimo demantirati bučnu manjinu koja govori o bojkotu i tvrdi da se hrvatsku reprezentaciju ne voli. Ja kao izbornik nigdje u Hrvatskoj nisam doživio nikakvu nelagodnost, a hrvatska reprezentacija je puno više nego što misle neki pojedinci koji vole trovati”, poručio je.

Hrvatska obrana prorijeđena je ozljedama Vedrana Ćorluke i Šime Vrsaljka. “Prva Vrsaljkova dijagnoza ne ukazuje na dobro. Ići će na još jednu pretragu, ali iskreno govoreći nisam optimističan”, rekao je dodajući kako neće pozivati nove igrače.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]