HINA/ Tomislav PAVLEK

ČAČIĆ “Ne smijemo povjerovati da je ta utakmica lagana kao što neki tvrde”

Hrvatski izbornik Ante Čačić najavio je sutrašnju utakmicu protiv Kosova. U prvoj utakmici u Skadru Hrvatska je slavila sa 6:0, a Čačić upozorava da je rezultat bio visok, ali i da je Kosovo tada napravilo više prilika nego svi drugi suparnici u skupini zajedno.

“Čeka nas zahtjevna utakmica, Kosovo je ušlo u ritam natjecanja, bolje se poznaju, i takve nove momčadi teže igraju kod kuće, a lakše u gostima. Bit će borbeni, angažirani, vrlo brzi prema naprijed, i moramo biti potpuno usredotočeni kako nam se ne bi dogodilo nešto što će nas kompromitirati”, rekao je izbornik.

Naglasio je kako sutrašnju utakmicu doživljava kao eliminacijsku, jer popravka više nema. “Učinit ćemo sve da budemo na potrebnoj razini, uz puno poštovanje prema Kosovu”, dodao je.

“Kvaliteta je na našoj strani, no ne budemo li glavom u utakmici od početka do kraja, znamo što nas čeka. Imamo takvo iskustvo s Islanda”, podsjetio je izbornik zaključivši kako ne smiju povjerovati da je sutrašnja utakmica lagana kao što neki tvrde.

Susret protiv kosova na rasporedu je u subotu u 20:45 sati na stadionu Maksimir.

Komentiraj