ČAČIĆ NAKON SLAVLJA U BELFASTU “Kramarić je odlaskom u Bundesligu napravio evidentan iskorak u svojoj igri”

Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak je u Belfastu upisala novu pobjedu i prekinula neporaženu seriju Sjeverne Irske koja je na domaćem terenu trajala deset utakmica. Strijelci za Hrvatsku bili su Mario Mandžukić, Duje Čop i Andrej Kramarić.

“Najavio sam da ćemo gledati Hrvatsku željnu pobjede i koja će pokušati prekinuti niz nepobjedivosti domaćina. U tome smo uspjeli zahvaljujući angažiranoj momčadi, usprkos velikom broju novih igrača. Imali smo kontrolu igre, premda je Sjeverna Irska razbijala ritam preskakanjem igre. Zadovoljan sam dobivenim informacijama s obzirom na tenziju prave natjecateljske utakmice”, rekao je izbornik Ante Čačić nakon utakmice.

U Belfast nisu otputovale najveće hrvatske zvijezde, a u utakmici se posebno istaknuo Andrej Kramarić, kojeg je pohvalio i izbornik.

“Kramarić je odlaskom u Bundesligu napravio evidentan iskorak u svojoj igri. Posljednji nastupi za reprezentaciju uistinu su mu upečatljivi, pa tako i današnji. Puno je radio za momčad te imao prekrasnu realizaciju. Nadalje, kod nekih se igrača vidi da im nedostaje utakmica, poput Roga, ali njegova kvaliteta nije upitna. Nemam zamjerke na igrače, raduje me da je i Bradarićev debi prošao zapaženo, igrao je kao da je dugo s nama. Leovac je odigrao dobru utakmicu, njegovo kretanje i ponašanje govore mi da s pravom konkurira za svoju poziciju. Ne mogu preskočiti ni Mandžukića, zabio je, a igra mu je bila za svaku pohvalu, prava kapetanska”, poručio je.

Komentiraj