BUTKOVIĆ: “Građani će pokazati svoje mišljenje, a onda, o tom potom”

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u petak je u Rijeci novinarima rekao kako nema dojam da je vladajuća koalicija narušena, nego da bi svi mogli više raditi i potegnuti te da je stabilnost vlade važna i zbog provođenja raznih projekata.

Na novinarsku tvrdnju da svi u koaliciji nešto prijete – Milan Bandić s Generalnim urbanističkim planom, da HNS nije suglasan oko plaća, a SDSS se još ne izjašnjava hoće li izaći iz koalicije – te kako izaći iz tog problema, Butković je odgovorio: “Dok oni prijete, ja radim”.

“Koncentriran sam na svoj resor, ne mogu komentirati ono što govore drugi. Činjenica je da ulazimo u posljednju godinu mandata, da je stabilnost vlade bitna i zbog provođenja ovih i drugih projekata i mislim da nam ne treba, općenito govorim, bilo kakva nestabilnost. Izbori su predsjednički, zatim parlamentarni, građani će pokazati svoje mišljenje, a onda, o tom potom”, poručio je Butković.

Na upit ima li dojam da je koalicija narušena, rekao je da “nema takav dojam, da ima dojam da bi svi mogli puno više raditi i potegnuti.”

Komentiraj