BUTKOVIĆ: 35.000 potpisa je velika podrška HDZ-ovog članstva Plenkoviću

Goran Kovacic/PIXSELL

Tehnički ministar pomorstva, prometa i infrastrukture i član Predsjedništva HDZ-a Oleg Butković u srijedu je izjavio kako 35.000 potpisa što ih je Andrej Plenković prikupio za svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a znače veliku potporu članstva HDZ-a.

“Gospodin Plenović je prikupio reprezentativan broj od 35.000 potpisa, a to znači da je dobio veliku potporu članstva HDZ i on je u ovom trenutku favorit za izbor predsjednika HDZ-a. Ali, ipak treba sačekati večeras do ponoći do kada traje mogućnost kandidature za predsjednika HDZ-a i tada će se znati ima li još kandidata” rekao je Butković novinarima u Podstrani.

Istaknuo je kako će nakon izbora 17. srpnja ove godine HDZ imati novog predsjednika s kojim će se pripremati za prijevremene parlamentarne izbore u rujnu.

“Iz svih nevera i nedaća u kojima smo se našli u posljednje vrijeme moramo što prije izvući pouke, neke greške ispravljati i vjerujem kako će za to biti snage u novom predsjedniku i vodstvu stranke izabranom na nedavnom Saboru HDZ-a te vjerujem da ćemo pobjediti na izborima u rujnu,” rekao je Butković.

Komentiraj