BURIĆ: “Veseli nas što Bradarić i Strinić žele doći u Hajduk, ali smo realni”

Trener Hajduka Damir burić u petak je održao konferenciju za novinare, na kojoj je najavio nedjeljno gostovanje kod Osijeka u šestom kolu HNL-a.

Hajduk je trenutno druga momčad prvenstva sa dvannest bodova, jednim manje od vodećeg Dinama, dok je Osijek na četvrtom mjestu s osam bodova.

Mediji ovih dana pišu o mogućem povratku Filipa Bradarića i Ivana Strinića na Poljud. “Najljepša stvar u cijeloj priči je da Bradarić i Strinić žele doći u Hajduk. I dalje smo atraktivni i dalje svi žele doći kod nas. To je najljepša stvar u svemu tome”, kaže Burić i dodaje kako su, s druge strane, realni i znaju svoje granice. “Nadam se još pokojem dolasku do kraja roka. O detaljima ne bih, to su naše interne stvari”, rekao je.

Burić je novinarima otkrio i kakvo je stanje s ozljedama. “Josip Bašić, Bassel Jradi imaju ljetnu virozu i moramo vidjeti hoće li biti spremni za putovanje u Osijek. Kod Duke i Posavca ne želimo ništa riskirati. Želimo da obave sve preglede kako bi znali što s njima. Nejašmić i Teklić dobili su teške udarce na prošloj utakmici, pa i s njima moramo vidjeti kakvo je stanje”, ističe.

Kazao je kako Hajduk u utakmici protiv Osijeka želi pretočiti puno stvari koje su pokazali protiv Gorice. “Osijek smo gledali i analizirali. Ispali su iz Europa lige, koncentrirani su na domaće prvenstvo. Pokazali su i protiv Dinama i Rijeke koliko su kvalitetni. Sve je moguće, oni su jedan neugodan i dobar protivnik. Najvažnije nam je da sprovedemo naše dobre stvari u igri”, objasnio je.

Komentiraj