Marko Jurinec/PIXSELL

BURIĆ UOČI LEKENIKA Unatoč brojnim ozljedama, sutra idemo po pobjedu bez kalkulacija

Momčad Hajduka u srijedu će gostovati u Lekeniku sklopu osmine finala hrvatskog Kupa. Trener Damir Burić istaknuo je kako je utakmica protiv Lokomotive na njegovim nogometašima ostavila traga, te će tako u dvoboj protiv Lekenika ući bez Nikole Vlašića i Andrije Balića.

Ipak, bez obzira na ozljede, Burić ističe kako će u srijedu od prve minute ići na pobjedu. “Bez kalkulacija”, najavio je Burić. “Ovo je za Lekenik velika utakmica, ali mi imamo svoje ciljeve. Gdje se god pojavimo, privlačimo publiku i nadam se da će i sutra stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta”, kaže trener ‘Bilih’.

Na Poljudu je trenutno devet ozlijeđenih igrača, a Burić se nada kako će se do nedjelje i velikog derbija HNL-a protiv Rijeke vratiti barem neki od njih. Kapetan Goran Milović u ponedjeljak je dobio prvi poziv u A reprezentaciju u karijeri, a poručio je kako ga je poziv iznenadio. Neočekivan je, kaže, ali ga je učinio presretnim.

O sutrašnjem protivniku kaže kako je neugodna momčad, koja je iz Kupa izbacila Vinogradar, momčad koja im je znala u prošlosti stvarati probleme. “Moramo biti oprezni”, upozorava Milović.

Komentiraj