BURIĆ: “Nas kritike jačaju, pogotovo mene”

Nogometaši Hajduka sutra na Poljudu u 15 sati igraju protiv Varaždina u 11. kolu HNL-a. Utakmicu je danas najavio trener Damir Burić.

Hajdukov trener tvrdi da im kiks u Puli (1:1) nije previše toga poremetio. “Nije nam poremetilo plan rada, možda je navijačima poremetilo. Nadam se da će nas naši vjerni navijači doći u velikom broju podržati. Vrlo malo igrača je načeto, ali pojavit ćemo se u najjačem sastavu”, poručio je Burić.

Dodao je kako je ove godine HNL jak i izjednačen. “Veliki favoriti gube utakmice. Možemo očekivati tešku utakmicu, Varaždin je pobijedio Dinamo. Moramo se nositi sa situacijom da smo stalno prvi, da smo mi ti koje love. To je jedna drukčija situacija nego prije. Momci se moraju nositi s tim pritiskom. Ova utakmica protiv Varaždina će nam biti prilika za pokazati koncentraciju, dominaciju i realizaciju”, istaknuo je.

“Nas kritike jačaju, pogotovo mene. Ja sam najjači, imam puno iskustva. Trebate znati iz kojeg kantuna vjetar puše. Ja kad vidim način kako se u klubu radi, od čistačice do predsjednika vidim duh, zajedništvo. To je naša vodilja. A to što nekome ne odgovara nešto ja tu ne mogu pomoći. Činjenica je da smo mi nakon dugo godina prvi, i ja vam kažem bit ćemo još prvi. To je jedino što mogu kazati”, rekao je o pritisku medija.

“Varaždin je pokazao koliko je neugodan, Perković radi dobar posao, ne trebamo gledati bodovno. To je za nas ispit zrelosti, kakvi smo mi u smislu organizacije. Vjerujem u našu momčad, na dosta utakmica smo pokazali dominaciju i kontrolu. Meni je najvažnije ono što ja vidim, a ja vidim dosta toga dobroga”, zaključio je trener Hajduka.

Komentiraj