Goran Stanzl/PIXSELL

BURIĆ NAKON PRVE POBJEDE Suđenje nisam nikad komentirao, pa neću ni sad

Hajduk je u posljednjoj utakmici 5. kola HNL-a svladao Lokomotivu, došavši tako do prve ovosezonske ligaške pobjede. Nezaobilazno je bilo pitanje splitskom treneru Buriću o nedosuđenom penalu za Lokomotivu u 90. minuti susreta, kada je Tudor ‘pokosio’ Doležala u šesnaestercu.

“Ne komentiram suđenje, nisam nikada pa neću ni sada”, kazao je Burić.

“Nije mi lakše zbog ove pobjede, imamo puno ozlijeđenih igrača, ali mislim da smo na dobrom putu”, rekao je Burić i još jednom ponovio kako sa igračima treba biti strpljiv.

 

  • Pohvalio je Burić kompaktnost svoje ekipe, koja se sa loptom u nogama mogla odmoriti. Kaže kako je zadovoljan izvedbom protiv jakog suparnika koji zna igrati nogomet.

 

Spomenuli su novinari nakon utakmice i sebičnost Hajdukovih igrača. “Znam točno na što mislite. Kiš mi se nakon utakmice ispričao za svoj promašaj. Rekao mi je da nije vidio Caktaša, i ja mu vjerujem. Pokazat ćemo mu video, pa će vidjeti gdje je i kako pogriješio”, zaključio je Burić.

Trener Lokomotive Ante Čačić rekao je kako je utakmica bila zanimljiva za gledatelje. Pohvalio je svoje nogometaše zbog zalaganja i htijenja. “Mislim kako je Hajduk bio bolji za taj jedan gol i zasluženo pobijedio”, rekao je Čačić.

Lokomotiva nakon pet kola ima četiri boda, a Čačić kaže kako nema panike “Do sada smo odigrali tek dvije domaće utakmice . Igramo dobro, mogli smo imati više bodova, no oni će doći”.

Komentiraj