Davor Javorovic/PIXSELL

BURIĆ BIJESAN NAKON NOVOG PORAZA “Ovo je sramota i dno dna!”

Trener Hajduka Damir Burić nakon novog poraza u prvenstvu bio je vidno nezadovoljan. “Sramota i dno dna! Ovako se ne smije igrati”, poručio je trener nakon utakmice u Osijeku.

“Mi ni faul nismo napravili, gotovo da nismo zaslužili ni žuti karton. Domaćinu iskrene čestitke, pokazali su srce, htijenje, borbenost, a mi sve suprotno, aroganciju i bahatost”, objašnjava Burić dodajući kako će ovih dana imati o čemu ‘porazgovarati’ sa svojim igračima koji su u subotu pokazali jednu od najlošijih partija u posljednje vrijeme.

Iako rijetko izdvaja pojedince, Burić je danas istaknuo jednog igrača koji je, po njemu, jedini zadovoljio – Lovre Kalinić. Istaknuo je kako je Hajduka držao na životu, obranio penal. “Davao je priliku za popravni, ali nismo izvukli nikakvu pouku”, kazao je Burić dodavši kako je posebno loše bilo prvo poluvrijeme.

Na pitanje hoće li igrači zbog poraza biti kažnjeni, odgovara kako je dovoljna kazna bolan potaz u Osijeku.

Očekivano, iz suprotnog tabora vrlo su zadovoljni. Trener Zoran Zekić čestitao je igračima na pobjedi te najavio kaznu za Lesjaka, koji je sam uzeo loptu i pucao kazneni udarac kojeg mu je Kalinić obranio. “Bio bi kažnjen i da je zabio, takve stvari ne trpim”, rekao je Zekić.

Komentiraj